logo

Algemene informatie over Meta - Oshay ter Masdjano

 Officiële naam: 
 Roepnaam:
 Geboortedatum:  
 NHSB:
 Gewicht:
 Schofthoogte:
 

  Omschrijving:

Oshay ter Masdjano
Meta
7-8-2015
3039396 (imp. België) 
28Kg
60cm

Meta is een heel sociale hond. Ze heeft heel goed werkdrift. Ze is afgericht in het KNPV programma. Ze stond klaar voor de keuring Basis surveillance hond maar net voor haar examen (mei 2020) brak de Corona pandemie uit en zijn er geen keuringen door gegaan. We hebben haar toen sport technisch maar stilgelegd (omdat we al te veel honden hadden om te trasinen).
Meta heeft op het tipje van haar linker oor een (goedaardig) tumortje gehad. Dit is verwijderd door een stukje uit haar te snijden. Het is toen op zo'n manier gehecht dat het lijkt of ze een tipoor heeft (maar deze heeft dus een medische oorzaak).
arracks home z arrack

 

garantie icon

Garantie

Op al onze pups geven we garantie.

Meer info

 MG 8588

Oudere honden te koop

Als u geen pup wilt maar een oudere hond.

Meer info

people outline icon

Gastgezinnen

Van tijd tot tijd zijn we opzoek naar gastgezinnen.

Meer info

2020 04 09 15

Kennel Arrack's Home

Kennel Arrack's Home is de kennel van familie Peeters. We zijn sinds 1989 actief in de hondensport (KNPV) en fokken al sinds 1999. We zijn geregistreerd bij de Raad van Beheer op kynologischgebied in Nederland en we fokken uitsluitend met officiële FCI stambomen. Bij onze kennel staat werkdrift, gezondheid en socialisatie in een hoog vaandel. Veel van onze honden liggen in de sport maar ook vele worden als actieve huishond gehouden.

Adres

  Gruttoweg 9, 5725 RT Heusden

  06-5464 1540

  info@arrackshome.nl