logo

Tamaya

NHSB 2656468
23-05-2007  - 11-11-2017
DNA geregistreerd 
Schofthoogte: 58cm
Gewicht: 23Kg

 logo_dna spacer_20 tamaya2
Tamaya is onze nieuwe aanwinst. Tamaya is indiaans voor "in het midden". Ze is in principe opgenomen in onze kennel vanwege haar geweldige afstamming. We willen haar dan ook in de toekomst gaan inzetten als fokteefje (als ze uiteraard geschikt is hiervoor. D.w.z. dat ze zelf alle benodigde driften dient te bezitten, goede heupen heeft enz.).
Momenteel laat Tamaya zich zien als een hond met een enorme rust over zich. Ze is idolaat van apporteren en heeft nu al een geweldige volle & rustige beet. Dit belooft erg veel voor de toekomst.
Ze is nu (3-2-2008) 8 maanden oud en het is iets aparts. Een enorme intelligentie gekoppeld aan een extreme werkdrift maken haar tot een belofte voor de toekomst. Als ze zich zo blijft ontwikkelen gaat ze haar vader -Kamatz- en opa -Quatro-(!!) achterna.

Met Tamaya willen we in 2010 een nestje fokken. Momenteel (2-11-2009) weten we nog niet welke dekreu we zullen gebruiken. Ook is nog niet bekend wanneer het nest gaat komen (voorjaar of najaar).
De dekreu voor Tamaya is bekend: Arrack's Home Donder. Deze reu is gekozen vanwege zijn afstamming, karakter en werkkwaliteiten. We verwachten medio oktober 2010 pups van deze combinatie. 
Het nestje van Tamaya was erg mooi, de pups waren lekker vrij en lieten zich erg goed zien. Nu gaan we ons eerst richten op het halen van het PH-1 certificaat. Daarna zullen we weer een nestje fokken met Tamaya 
Momenteel (januari 2011) is de planning om in het najaar met Tamaya naar de keuring te gaan. We hebben op de club andere honden die eerst naar de keuring gaan. Daarna is o.a. Tamaya aan de beurt.
De keuringsdatum is bekend: 2-10-2011 bij PHV "de Steller" in Horst
We hebben de draad weer opgepakt (6-2-2012) en zijn weer volop aan het trainen met Tamaya. Een paar maanden rustiger aan en niet zo scherp trainen hebben haar zo gek als een deur gemaakt :-). De planning is nu juli ph-II en dan in oktober object bewaking.  


Kernwoorden voor Tamaya:
- Sociaal
- Mooi compact teefje
- Enorme werkdrift op alle oefeningen
- Rustige & volle beet
- Goede zoeker & revierder
- Onverschrokken
- Snelle hond die met veel plezier werkt
- HD-A | SDCA1&2 free 

garantie icon

Garantie

Op al onze pups geven we garantie.

Meer info

 MG 8588

Oudere honden te koop

Als u geen pup wilt maar een oudere hond.

Meer info

people outline icon

Gastgezinnen

Van tijd tot tijd zijn we opzoek naar gastgezinnen.

Meer info

2020 04 09 15

Kennel Arrack's Home

Kennel Arrack's Home is de kennel van familie Peeters. We zijn sinds 1989 actief in de hondensport (KNPV) en fokken al sinds 1999. We zijn geregistreerd bij de Raad van Beheer op kynologischgebied in Nederland en we fokken uitsluitend met officiële FCI stambomen. Bij onze kennel staat werkdrift, gezondheid en socialisatie in een hoog vaandel. Veel van onze honden liggen in de sport maar ook vele worden als actieve huishond gehouden.

Adres

  Gruttoweg 9, 5725 RT Heusden

  06-5464 1540

  info@arrackshome.nl