Laatste nieuws

  • Op 10 oktober behaalde Femke met Vixy het KNPV Basis surveillance hond certificaat met Lof
  • Op 26 november zijn er 2 reutjes en 5 teefjes geboren  z-Arrack x Rysa
×

Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /var/www/vhosts/arrackshome.nl/httpdocs/images/pap
×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/pap

Sraar en Irene zijn de vader en moeder van Marc. Beide hebben nog nooit een wedstrijd of keuring van Marc gemist(!), ze zijn er altijd. In 1999 begon het bij Sraar ook te kriebelen  en in 2000 is hij begonnen met de hondensport . Helaas was de toenmalige hond niet geschikt.
In 2002 werd zijn nieuwe pup geboren: Darwin. Na een jaar bleek dat Darwin van een dusdanig zwaar kaliber te zijn dat deze niet meer voor Sraar te hanteren was. Darwin is toen naar Marc gegaan en hij verder gegaan met het trainen van Senna-Quinta v.d. Vroomshoeve (deze had net haar PH-I certificaat behaald met Marc). In feite was dit zijn eerste hond waar hij echt mee kon trainen. De resultaten die Sraar met Senna behaald heeft zijn gewoon weg erg goed. Hij heeft het certificaat Object Bewaking gehaald met slechts 3 verlies puntjes. Dit betekende dus ook deelname aan het nederlandse kampioenschap Object bewaking  Den Bosch (2006). In 2007 behaalde Sraar met Senna het certificaat PH-II met lof met een zeer goede score van 447punten. Hierna is er met Senna een nest gefokt met Kamatz. Hieruit is Bindi gekomen. 
Bindi heeft op 2 oktober 2011 haar KNPV PH-I certificaat met Lof behaald (420pt). Hierna is Bindi verkocht.
De huidige hond van Sraar is Kimmy. Een rechtstreekse dochter van Darwin. 

 

PICT0002a

 {gallery}pap{/gallery}

Garantie

xray
Al onze pups worden verkocht met schriftelijke garantie. 
read more

Oudere honden te koop

sigma k9 logo
Bent u op zoek naar een oudere hond klik dan hier

Video Gallery

video
Hier zijn clips te vinden van onze honden tijdens trainingen, op wedstrijden en keuringen en demo's.
Go to video gallery 

Ga naar boven